Известие

Collapse
No announcement yet.

спешно колеги! механизъм ск. лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спешно колеги! механизъм ск. лост

някой ако е имал проблем с това!!! http://pics.data.bg/categories/1/%D0...B8%D0%BC%D0%B5
    моля кажете ми как да го оправя,във ограденото на снимката има една пластмаса като шайба тя се счупи преди малко и сега като превключвам ми качи лоста.МОЛЯ дайте малко помощ
    Last edited by emo84; d.m.y г., 08:37.

ако знаете цена на това и каде да си го взема,пишете или ако може да се оправи

Comment

МОЖЕ ЛИ БЕЗ ТОВА???? щЕ ОКАЖЕ ЛИ ВЛИЯНИЕ НЕщО НА ПРЕВКЛючВАНЕТО??? КАЖЕТЕ ДЕ МОЛЯ

Comment

Струва 35-36 кинта . Сменята му е кофти . Сваля се половината генерация ( двуцевката ) отдолу . От горе нема да се смени . Ама го прави , че ще счупиш скоростна кутия така ! Моя съвет е да заминаваш при Бобо в София , едно време той ме излекува от тоя проблем . За нещастие бех помлял вече кутията
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

ето я гадната пластмаса как се е счупила и извадила http://pics.data.bg/categories/1/%D0...dd27d847b/dfdf
          малко се олях преди с мазането на грес,ама да има

Comment

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

май това ти трябва.
            точка

Comment

като гледдам колега да, а защо ми казаха 4е ми трябва цялата конзола??? явно са ме разбрали погрешно,тук на снимката гледам,че втулката е от ляво на лоста,на мен ми е от дясно,преди малко ходих в boshc сервиз и я поръчах,явно може да се смени само тя,мерси много

Comment

картинката е нарисувана фронтално. за това ти се струва че е от другата страна. за какво си ходил в бош. то това си е фиатска част и си и пише цената - 3 лв
                точка

Comment

защото незнаех от къде да го купя,и как точно се сменява,а немога да търпа нещо да ми не е в ред

Comment

ами като гледам, пробвай да отвиеш тая бялата пластмаса отгоре и винта на планката-тоя зад счупения и после да се пробваш да извадиш оста на която се надява тая пластмасова шайба. внимавай да не изтървеш нещо щото после....
                    точка

Comment

Точно това, което kolev ти е показал ти трябва. На мен ми се е случвало. Тая джаджа е като дебела шайба в която е изрязано обло лего, в което се движи сферичната част на лоста. С времето се изяжда и лоста излиза от нормалното си положение. Сменя се много лесно. Ако нещо не можеш да си събереш ръцете най-много да свалиш и барчето на ръчната. Аз в ТиН мисля за 2 лева го бях взел. Сваляш я отиваш в магазина и им казваш "трябва ми ето това". Те знаят за какво става въпорс. После да не забравиш малко да я намажеш с тая гадост дето е омазано всичко там. Успех!
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Щом казвате , ще се направя че ви вярвам
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

колеги оправиха ми тая втулка пластмасовата,отидох в BOSHC и със втулката и работата ми излезна 12,50 лв. а от както оставих колата и отидох на кафе и се върнах беше изкарана от вън и готова. да кажем около 30 мин. и сичко е на 6
                          Last edited by emo84; d.m.y г., 13:42.

Comment

Честито! От тоя момент нататък сервиз да не подушва вече Ама можеше да си спестиш 10 лева. Не че си се изръсил с някакава главоломна сума, но все пак Айде....джиткай със здраве и ме му мисли
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Честито! От тоя момент нататък сервиз да не подушва вече Ама можеше да си спестиш 10 лева. Не че си се изръсил с някакава главоломна сума, но все пак Айде....джиткай със здраве и ме му мисли
                              мерси колега дано и колицата те чуе и кам сервиз да ме не дърпа,иначе очаквах много повече да дам за тая джаджа

Comment

Working...
                              X